Hazai cég külföldi ügyletei

Az AGN a világ hat legjelentősebb számviteli és adózási szervezetének egyike, ezáltal jelentős segítséget nyújt számunkra Ügyfeleink nemzetközi tevékenységeinek támogatásához.

Bárhol is szeretne Ön üzleti tevékenységet folytatni, mindenhol találunk partnereket, akik segítenek.

Az AGN International tagjaként 89 ország számviteli, könyvvizsgálói, adózási tanácsadóival és ügyvédi irodáival állunk kapcsolatban.

membership1

Tekintettel arra, hogy napjaink üzleti tevékenységei a globális piac számos területén át ívelnek, jelentősen megnövekedett a nemzetközi tranzakciókat érintő információk és szabályozások mennyisége. Az azonban elmondható, hogy legyen szó akár egy hazai cég külföldi terjeszkedéséről, akár pedig a nemzetközi piacon mozgó vállalat magyarországi beruházásáról, a PMX bármely adózást érintő kérdésben képes hathatós segítséget nyújtani.

Kérjen időpontot egy találkozóra

Annak érdekében, hogy megállapíthassuk, pontosan miben tudunk az Ön segítségére lenni, írjon nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a fenti Kapcsolat menüponton keresztül.

Map regions4