Jövedelem adók - tanácsadás

Társasági adóval, személyi jövedelemadóval, járulékokkal kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásunk keretében a napi működés vagy éppen egy új termék bevezetése, egy projekt elindítása kapcsán felmerülő kérdésekre adunk válaszokat ügyfeleink részére.

Kapcsolódjon a kérdés akár béren kívüli juttatásokhoz, üzletpolitikai kedvezményekhez, pontgyűjtő akciókhoz, részvényopciós programokhoz, társasági adóalap növelő alultőkésítettségi szabály alkalmazásához vagy éppen határon átnyúló foglalkoztatás társadalombiztosítási járulék kötelezetségeihez, szóban és írásban, gyors, értékarányos és felelős válaszokat adunk ügyfeleink részére. A tudástár alatt található anyagok, esettanulmányok, állásfoglalások hitelesebb, pontosabb képet adnak az ezen a területen a PMX Consulting Group-on belül folyó műhelymunkáról.

További részletekért, információkért kérjük forduljon Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. partner, adószakértőhöz.