Startup tanácsadás

A PMX Consulting személyre szabott díjazás struktúra mellett, egyedi adótanácsadási szolgáltatást nyújt kifejezetten a startup vállalkozások igényeire szabva. Mit is jelent ez?

Egy jó startup általában kiváló ötlettel, termékkel rendelkezik, melyhez a fényes jövő mellett a jelenben még gyakran forráshiány párosul, adózási szakértelem pedig csak a legritkább esetben. Ugyanakkor fontos szem előtt tartani, hogy már a kezdet kezdetén sok olyan döntést kell meghozni egy vállalkozás életében, amelyek hosszabb távon döntően befolyásolhatják a felmerülő adókötelezettségek időpontját és mértékét is. A jó adózási tanács azonban sosincs ingyen.

A fogós helyzet megoldására a PMX Consulting a következőket kínálja:

  • Szakszerű adótanácsadási szolgáltatást az üzleti struktúra kidolgozásától kezdve a megfelelő munkavállalói és tulajdonosi javadalmazási rendszer kialakításán keresztül a tulajdonosok részére legkedvezőbb exit-stratégia felállításáig.

  • A startupokra jellemző forráshiányt figyelembe véve „csillagászati mértékű” óradíjak helyett, egy egyedi díjazási struktúra alkalmazásával mi az ügyfél jövőjébe fektetünk be: adótanácsadási szolgáltatásunk ellenértékéül egy minimális alap havidíj mellett üzleti részesedést is elfogadunk.

  • Ez a kölcsönös bizalomra épülő díjazási rendszer egyszerre csökkenti a jelenben a tulajdonos költségeit és biztosítja a tanácsadó elhivatottságát, és közvetlen érdekeltségét a vállalkozás sikerességében.

A szolgáltatásra vonatkozó további információk érdekében keressen meg minket személyesen:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. partner, adószakértő