+36 30 740 7477
hu en

Nemzetközi

Társaságunk – az évek óta meglévő és folyamatosan bővülő Ügyfélkörből adódóan – a hazai tanácsadás mellett számos nemzetközi ügyletben is részt vesz, amely tevékenység jelentősége napjainkra hihetetlen mértékben megnőtt, köszönhetően a technikai fejlődésnek és a határon átnyúló tranzakcióknak. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk a haza és külföldi vállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek is.

AGN International Tagság

Részben azért, hogy a fentiekben jelzett tendenciákkal megfelelő szinten lépést tarthassunk, 2016 júliusában csatlakoztunk az AGN International nevű szervezethez.

Az AGN a világ hat legjelentősebb számviteli és adózási szervezetének egyike, így a tagság lehetőséget biztosít arra, hogy kiemel kedő szinten támogathassuk Ügyfeleink nemzetközi tevékenységét, valamint segítséget nyújthassunk a Magyarországra irányuló külföldi tranzakciókhoz is.

A PMX és az AGN

Az AGN International egy olyan globális egyesület, amely önálló és független, könyveléssel és adótanácsadással foglalkozó vállalatokat köt össze. Létezésével rendkívüli módon elősegíti, hogy a Tagok képesek legyenek megtalálni az Ügyfelek számára legmegfelelőbb megoldásokat, valamint világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtani.

A csatlakozás egy igazán jelentős fejlődési lehetőség a PMX Consulting számára, így a jövőben ügyfélkörünk és adószakértői szolgáltatásaink palettájának bővítésével még hatékonyabban tudjuk teljesíteni Ügyfeleink külföldi terjeszkedésével kapcsolatosan felmerült igényeit.

Tehát legyen szó exportól vagy importról, hazai cég külföldi terjeszkedésétről vagy nagyvállalatok hazai beruházásairól, a PMX Consulting örömmel áll az Ügyfelek rendelkezésére annak tudatában, hogy képes minden felmerülő kérdésre választ találni.