+36 30 740 7477
hu en

Javadalmazási MRP

Javadalmazási Politikát kezelő Munkavállalói Résztulajdonosi Program

Minden vállalkozás számára kulcsfontosságú, hogy alkalmazkodni tudjon a globális járvány okozta gazdasági körülményekhez és új eszközök, megoldások bevezetésével képesek legyenek motiválni munkavállalóikat és csökkenteni felmerülő költségeiket. Ehhez kínál egy lehetséges megoldást az ún. javadalmazási politikát kezelő MRP (Munkavállalói Résztulajdonosi Program).

Már jelen pillanatban is több, mint 40 társaság – a 100+ fős hazai középvállalattól kezdve, a több száz, több ezer főt foglalkoztató nagyvállalaton át, a multinacionális társaságokig - élt az MRP kínálta lehetőségekkel Magyarországon. Ezek a Társaságok eltérő üzleti területeken működnek, de legyen szó energetikáról, telekommunikációról, a pénzügyi szektorról vagy a kereskedelemről, az MRP rendszer bármely területen könnyen és rugalmasan megvalósítható.


Mi az MRP?

A Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) a Társaság által indítható speciális juttatási program, melynek keretében a munkavállalók és a vezető tisztségviselők részére kedvezményesen vagy ingyenesen lehet részvényeket juttatni, illetve részvény-vételi jogot, osztalékra való jogot, vagy a részvény pénzre váltásának jogát átengedni.
Fontos szempont, hogy az MRP a munkabéreknél alacsonyabb közterhek mellett biztosíthat jövedelmet a résztvevőknek, valamint a jövedelem akkor realizálódik, ha a Társaság által meghatározott célok teljesülnek, azaz kiválóan alkalmas a vezetői és munkavállalói érdekek egyesítésére és a munkavállalók ösztönzésére.
Hogyan használhatja ki az MRP előnyeit a saját vállalata javára?

A PMX Consulting Group Kft. teljes körű szakmai segítséget nyújt az MRP program megtervezéséhez, kialakításához és hosszútávú működtetéséhez is.

Természetesen igény esetén a már megkezdett folyamatba is be tudunk kapcsolódni, garantáljuk, hogy ebben az esetben is megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást.
További információk: