+36 30 740 7477
hu en

RólunkTisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy nem egy megszokott bevezetővel, hanem egy idézettel kezdjem a bemutatkozást: 

„letűnt a lovagkor, eljött a bölcselkedők s a kalkulátorok kora”  

{Edmond Burke}

Számomra még most is döbbenetes a fenti, csaknem 300 éves gondolat XXI. századi időszerűsége, és aktualitása. Ennél plasztikusabban talán nem is lehet kifejezni azt, hogy társadalmi-gazdasági rendszerünk olyan mértékben vált összetetté, bonyolulttá, hogy abban eligazodni, tájékozódni és hatékonyan működni már csak megfelelő szakértői támogatással lehet. Mint az adózási terület modern, XXI. századi „kalkulátorai”, társaságunk szakértői a gazdaságjogi és adózási területen nyújtanak professzionális segítséget.

Meggyőződésünk, hogy a szakmai elhivatottság, az ügyfélközpontúság és a problémák megoldása iránti elkötelezettség, azok az elemek, amelyek biztosítják, hogy ügyfeleink az elérhető legmagasabb minőségű és színvonalú szolgáltatást kapják.
Ezért olyan szolgáltatásportfóliót kínálunk az adótanácsadás területén, amely a prompt segítségnyújtástól kezdve, a néhány oldal terjedelmű írásos szakértői véleményen át, a komplett vállalati adóauditig felöleli a teljes tanácsadási palettát.
Szolgáltatásaink moduláris rendszerben épülnek fel, így önállóan vagy csomagban is igénybe vehetők. 

Amennyiben a figyelmét ez a néhány sor felkeltette, akkor a következő oldalakon részletesebb információkat is talál, mind a szolgáltatásainkról, mind az igénybevétel lehetőségeiről, mind pedig Társaságunkról. Ne feledje azonban, hogy a legrészletesebb, legsikerültebb írásos anyag sem pótolhatja a személyes találkozót, a közvetlen kapcsolatot.

A személyes találkozásig is maradok mély tisztelettel,


Szalai János partner, adószakértő