Rólunk„letűnt a lovagkor, eljött a bölcselkedők s a kalkulátorok kora”  

{Edmond Burke}Tisztelt Látogató!

Kérem, engedje meg, hogy nem egy megszokott bevezetővel, hanem egy idézettel kezdjem a bemutatkozást: 

Számomra még most is döbbenetes a fenti, csaknem 300 éves gondolat XXI. századi időszerűsége és aktualitása. Ennél plasztikusabban talán nem is lehet kifejezni azt, hogy társadalmi-gazdasági rendszerünk olyan mértékben vált összetetté, bonyolulttá, hogy abban eligazodni, tájékozódni és hatékonyan működni már csak megfelelő szakértői támogatással lehet. Mint az adózási terület modern, XXI. századi „kalkulátorai”, társaságunk szakértői a gazdaságjogi és adózási területen nyújtanak professzionális segítséget.

Meggyőződésünk, hogy a szakmai elhivatottság, az ügyfélközpontúság és a problémák megoldása iránti elkötelezettség azok az elemek, amelyek biztosítják, hogy ügyfeleink az elérhető legmagasabb minőségű és színvonalú szolgáltatást kapják.

Ezért olyan szolgáltatásportfóliót kínálunk az adótanácsadás területén, amely a prompt segítségnyújtástól kezdve, a néhány oldal terjedelmű írásos szakértői véleményen át, a komplett vállalati adóauditig felöleli a teljes tanácsadási palettát.

Szolgáltatásaink moduláris rendszerben épülnek fel, így önállóan vagy csomagban is igénybe vehetők. 

A következő oldalakon részletesebb információkat találhat a szolgáltatásainkról, valamint az igénybevétel lehetőségeiről és rólunk is. Nem szabad azonban elfelejtkeznünk arról, hogy még a legrészletesebb, legprofibb írásos anyag sem pótolhatja a személyes találkozót, a közvetlen kapcsolatot.


A személyes találkozásig is maradok mély tisztelettel,


Szalai János partner, adószakértő