Tudástár

Közel három évtized tapasztalata, két tucat üzleti terület, több száz ügyfél, több ezer adójogi tranzakció, adóellenőrzés és bírósági eset szubsztanciája található meg a Tudástár menüpont alatt szakcikkek és tematikus kiadványok formájában, az előző években tartott adózási szemináriumaink anyagai mellett.

Szakmai csapatunk hetente, kéthetente jelentkezik új tartalommal, hiszen célunk, hogy folyamatosan tájékoztassuk Olvasóinkat a legfrissebb adózási hírekről érthető, átlátható és hatékony módon.

A változásokról történő tájékoztatás mellett a Tudástárban található anyagok jó része a gyakorlatban felmerülő általános kérdésekre, problémákra adott válasz, megoldás, ezért – reményeink szerint - jól hasznosíthatóak a mindennapi adózási problémák megoldása során.

Kérjük azonban a tisztelt Olvasót, hogy tartsa szem előtt, hogy egy-egy ügylet adójogi megítélését sokszor nagyon apró különbségek is lényegesen megváltoztathatják, valamint az időtényező is hatással van az itt található anyagok közvetlen felhasználhatóságára, hiszen adójog-rendszerünk rendkívül változékony, az évente többszöri jogszabálymódosítás teljesen szokásos gyakorlat.

A fentiekből következően mindenképpen javasoljuk, hogy az itt megszerzett ismeretek felhasználásával kapcsolatban konzultáljon adótanácsadójával és a felmerülő kérdések esetén természetesen mi is állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségek valamelyikén.