+36 30 740 7477
hu en

Tudástár

Több mint két évtized tapasztalata, két tucat üzleti terület, több száz ügyfél, több ezer adójogi tranzakció, adóellenőrzés és bírósági eset szubsztanciája található meg a Tudástár menüpont alatt állásfoglalások, szakcikkek, hírlevelek, tematikus kiadványok és kalkulátorok formájában. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a szakembereinkben felgyülemlett évtizedes tudást megosszuk, segítve ezzel ügyfeleink hatékonyabb és tudatosabb adózását. A Tudástárban található anyagok túlnyomó része a gyakorlatban felmerülő kérdésekre, problémákra adott válasz, megoldás ezért jól használhatóak, hasznosíthatóak a mindennapi adózási problémák megoldása során.

Kérjük a tisztelt Olvasót, hogy ne feledje azt a tényt, hogy egy-egy ügylet adójogi megítélését sokszor nagyon apró különbségek is lényegesen megváltoztathatják. Továbbá az időtényező is hatással van az itt található anyagok közvetlen felhasználhatóságára, hiszen adójog-rendszerünk rendkívül változékony, az éves, sőt néha az évente többszöri jogszabály módosítás teljesen szokásos gyakorlat.

Ezért mindenképpen konzultáljon adótanácsadóval, adószakértővel az itt megszerzett ismeretek felhasználásával kapcsolatban.

A szakmai anyagokat a főbb adónemenkénti csoportosításban, az almenükben találhatja az Olvasó. Az anyagok olvasásához Acrobat Reader szükséges, amelyet ingyenesen letölthet a www.adobe.com oldalról.