A PMX és a közösségi média
2016-10-24

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl nemcsak a weboldalunkon és a Linkedin-en, hanem más közösségi oldalakon, Facebook-on, Twitter-en és Instagram-on is figyelemmel kísérhetik a legújabb adóhíreket, adó- és számviteli változásokat, szabályozásokat, illetve gazdasági előrejelzéseket, ráadásképpen kiegészítve tanácsadóink magyarázataival és szakmai véleményével.

Fő célunk most is, mint minden esetben az, hogy elősegítsük a gyorsabb kommunikációt, valamint minőségi, használható tartalmat biztosítsunk az Önök számára. Ugyanakkor az említett szemlélet kiegészült azzal a régi-új szemponttal is, miszerint szándékunkban áll egy olyan közösséget felépíteni, amelynek tagjai kiemelt figyelemben és információkban részesülnek.

Míg a weboldalon és a Linkedin-en eddig leginkább szakmai anyagokat tettünk közé, szeretnénk - ezek mellett természetesen – azt is megmutatni, hogy pontosan mi áll a {pmx} brand mögött, kik azok a tanácsadók, akiknek a véleménye és adótanácsadói tevékenysége segíti, támogatja az Önök munkáját.

Ennek megfelelően a jövőben számos újdonsággal készülünk, úgymint blogbejegyzések, amelyek a weboldalon és a Facebook-on is megjelennek majd, kalkulátorok, infodiagramok, képek, videók, valamint adószakmai és személyesebb tartalmak.

Érdemes tehát követni minket az alábbi médiumokon is.

Természetesen minden véleményt örömmel fogadunk, hiszen ez a folyamat is Önökért van, így nyilvánvaló célunk olyan tartalmak megosztása, amelyek számot tartanak az Önök érdeklődésére.

Formáljuk együtt ezt a közösséget és akkor garantáltan fontos értékekkel tudjuk majd megtölteni.

                   linkedin-512                                    facebook icon                                    instagram                                    twitter letter-512