Középpontban az adózás

 

Társaságunk a hazai piacon egyedülálló módon az adótanácsadási szolgáltatásokat kizárólagos tevékenységként végzi. Szakértőink nap mint nap komplex vállalati adózási problémákat oldanak meg, adójogszabály előkészítési és véleményezési munkákban vesznek részt, vállalatfelvásárlások és átalakítások adózási támogatását végzik, így gyakorlott, megbízható és naprakész ismerői a hazai adózás minden területének.

Tevékenységi körünk felöleli az adózási tevékenység teljes spektrumát, az adótanácsadástól kezdve, az adótervezésen át, a vállalati tranzakciók adózási támogatásán keresztül a transzferárakkal kapcsolatos feladatok ellátásáig.

 

Szolgáltatásainkat eredetileg is úgy terveztük meg, hogy a lehető legnagyobb mértékben lefedjék az Ügyfeleink által támasztott követelményeket, az igényeket, szükségleteket. A gyorsan változó környezetben azonban mindig újra és újra át kell gondolni a szolgáltatási portfóliót, s a vállalatok igényeire azonnal reagálva kell az új igényekre is megfelelő válaszokat adni.

 

Ezért szolgáltatásfejlesztési stratégiánk alapelve a piaci igényeknek lehető legjobban megfelelő szolgáltatási portfólió kialakítása, fenntartása. A felsorolt szolgáltatások tehát nem kőbe vésett, megváltoztathatatlan kategóriák. A piac és az ügyfelek igényeinek megfelelően ezek bármilyen kombinációja ugyanúgy kialakítható mint esetleg egy teljesen új, itt fel nem sorolt terület is.

 

Az általunk nyújtott szolgáltatásokról részletes információt az egyes almenüpontok alatt talál.