Program idén nyárra: 2017-es budapesti AGN Konferencia
2017-02-21

Örömmel értesültünk az AGN International* szervezet azon döntéséről, miszerint a 2017-es Európai Regionális Konferenciának (EURM2017) Budapest ad otthont, és így természetesen egyedüli magyar AGN tagként a PMX Consulting Group Kft. is kiemelt szerepet kap majd az eseményen.

Hisszük, hogy ez egy kiváló lehetőség nem csak számunkra, hanem rajtunk keresztül Ügyfeleink számára is, hiszen a Konferencia számos előnyt kínál. Amellett, hogy különböző adózási, gazdasági, valamint üzletviteli előadásokon vehetünk részt, amelyek ismeretanyagával a PMX közös tudásbázisa bővül majd, a konferencia elsődleges célja természetesen a kapcsolatépítés, azaz minél több AGN taggal kerülünk személyes kapcsolatba, annál hatékonyabban tudunk majd Ügyfeleink segítségére lenni külföldi tranzakcióik során. Célunk – és ez természetesen az AGN célja is – egy olyan, határokon átívelő, stabil kapcsolati háló kiépítése, melynek birtokában bármilyen belföldi és külföldi tevékenység adószakértői támogatása lehetővé válik számunkra.

Okkal várjuk tehát ezt a Konferenciát, és azt már most megígérhetjük, hogy az esemény minden fontosabb mozzanatát megosztjuk kedves Ügyfeleinkkel is.

*Az AGN International egy olyan globális egyesület, amely önálló és független, könyveléssel és adótanácsadással foglalkozó vállalatokat köt össze. Létezésével rendkívüli módon elősegíti, hogy a Tagok képesek legyenek megtalálni az Ügyfelek számára legmegfelelőbb megoldásokat, valamint világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtani.

További információ:http://pmxconsulting.hu/hu/nemzetkozi

membership3