PMX Tax Seminar - Adóváltozások 2017 - 2018
2017-08-17

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy 2017. második felében is folytatódik a {pmx} tax seminar sorozatunk, melynek következő találkozójára 2017. szeptember 28-án kerül sor
 

Adóváltozások 2017 - 2018

címmel.

Sajnos azt kell mondanunk, hogy a megszokott módon, 2017-ben is többször változtak az adótörvények, s számtalan esetben ezek a változások már év közben hatályba léptek, illetve visszamenőlegesen is alkalmazhatóvá váltak. Emellett pedig az sem lesz nagy csoda, ha ez év őszén újabb adócsomaggal örvendeztet meg minket az Országgyűlés.

Annak érdekében, hogy a változások ezen halmazából a lényeget ki lehessen emelni a {pmx} Tax Seminar-on áttekintjük azokat az adóváltozásokat, amelyek az Ügyfeleink esetében lényegesek lehetnek.
Az előadáson az új online számlaellenőrzési kötelezettségtől, a külföldi bankszámlák bejelentésén és a vadonatúj társasági adókedvezményeken keresztül, a béren kívüli juttatásig és az osztalékfogalom változásáig sok mindenről szó lesz, rendezőelvként azonban végig szem előtt tartva az Ügyfeleink igényeit.

Valamint természetesen lehetőség lesz egyedi, speciális esetek, ügyek és kérdések átbeszélésére is.

Továbbá, annak érdekében, hogy az Önöket leginkább foglalkoztató témákat érinthessük szemináriumunk során, kérjük javaslataikat legkésőbb szeptember 15-ig az info@pmxconsulting.hu e-mail címre legyenek szívesek megküldeni.

A {pmx} tax seminar pontos helyszíne és időpontja:

House of Business Roosevelt Irodaház  konferenciaterem

1051 Budapest, Széchényi István tér 7-8. D. ép. I.em.

2017. szeptember 28. - csütörtök

14:00-17:00 óra

Kérjük kedves Ügyfelünket, legyen szíves a központi recepción bejelentkezni, majd pedig a kapott kártya segítségével az épület hátsó részében található "D" jelű lifttel feljönni az első emeletre. A lift közvetlenül a konferenciaterem bejáratára nyílik.

(Amennyiben Ön a rendezvény ideje alatt igénybe kívánja venni az Irodaház mélygarázsát, úgy kérjük, legyen szíves legkésőbb szeptember 20-áig e-mailben megküldeni a gépjármű vezetőjének nevét, a jármű rendszámát és lehetőség szerint az autó típusát. Előzetes foglalás hiányában parkolásra a környező utcákban van lehetőség, az Akadémia előtt, illetve az Erzsébet téri és a Bazilika mélygarázsoktól az Irodaház 5 perc sétatávolságra található.)

Kérjük, amennyiben döntött a részvételéről, legyen kedves ezt e-mailben vagy telefonon jelezni felénk:

info@pmxconsulting.hu

06 1 803 7848

Természetesen a {pmx} tax seminar minden Ügyfelünk részére díjmentes.

HoB

A House of Roosevelt Irodaház az V. kerületben a Széchényi István téren, a Vigyázó Ferenc utca és a Zrínyi utca között található, a Four Seasons Hotel közvetlen szomszédságában. Az Irodaház mélygarázsába a Vigyázó Ferenc utcáról lehet behajtani. Az alábbi térkép segít a tájékozódásban.


HoB terkep

 

Bízunk benne, hogy számíthatunk az Ön megtisztelő részvételére.

További szép napot kívánok a  {pmx} csapata nevében,

Szalai János

Partner